نورپردازی خطی مدرن
به گزارش فدایی داری، چراغ خطی از جمله ادوات نورپردازی است که در نورپردازی مدرن امروز، به طرز شگفت انگیزی مورد استقبال معماران، طراحان، مدیران اداری و سایر مصرف کنندگان قرار گرفته است. همین استقبال گسترده موجب شده که چراغ خطی در بازار محصولات روشنایی از نظر مدل، توان مصرفی، شکل، طرح، کیفیت قطعات و غیره، تنوع بسیار زیادی داشته باشد. به تبع این تنوع نیز،محدوده قیمت چراغ خطی بسیار گسترده بوده و نوع چیپ LED، نوع درایور، جنس بدنه، سیستم عملکرد و بسیاری عوامل دیگر، بر روی قیمت چراغ خطی تاثیر بسزایی دارند. در این مقاله به بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت چراغ خطی پرداخته ایم تا بتوانید با تحلیل مناسب ویژگی های چراغ خطی،ارزش چراغ خطی مورد نظر خود را تخمین بزنید و خرید لاین نوری را به بهینه ترین شکل ممکن انجام دهید.
دلیل تفاوت قیمت چراغ های خطی چیست؟
برای مشاهده گستره قیمتی بسیار بزرگ چراغ های خطی و اختلاف قیمت آن ها نیاز به جست و جوی زیادی نیست . به صورت کلی، هر المان معماری یا شی مربوط به دکوراسیون داخلی که به صورت سفارشی ساخته شود، معمولا قیمت های متنوعی در داخل بازار دارد. این تفاوت قیمت معمولا به تفاوت های فرایند ساخت بستگی دارد. این نکته در خصوص چراغ های خطی نیز کاملا صدق می کند. بعضی از چراغهای خطی با قرار دادن یک ریسه LED در داخل یک پروفیل آلومینیومی ساخته میشوند. بعضی دیگر اما به صورتی کاملا متفاوت ساخته شده و حالت ماژولار دارند یعنی هر قسمت چراغ به صورت جداگانه قابلیت جداسازی و تعویض را دارد. قطعا هر کدام از این روش ها مربوط به استفاده از چراغ خطی در فضایی خاص بوده و همین امر بر قیمت انواع نور خطی تاثیر بسیار زیادی دارد. در ادامه به بررسی بیشتر این عوامل تاثیرگذار پرداخته ایم:
موارد تاثیرگذار بر قیمت نهایی نور خطی
- ابعاد و مقدار چراغ خطی
چراغهای لاینی به صورت کلی در ابعاد مختلف چه از نظر طول و عرض و چه از نظر ارتفاع ساخته می شوند. از آن جایی که معمولا به جهت خنک کنندگی کافی و زیبایی و سبکی چراغ، جنس بدنه آن از آلومینیوم است، بخشی از هزینه های مربوط به چراغ خطی، مربوط به مقدار مصرف آلومینیوم بر اساس ابعاد و مقدار چراغ است.
- نحوه عملکرد چراغ لاین
همان گونه که پیش تر ذکر شد، نورهای خطی به شکل های مختلفی عمل کرده و روشن میشوند. راحت ترین شکل ساخت چراغ خطی و طبعا ارزان ترین آن، استفاده از ریسه ال ای دی (strip LED) است. اما این شیوه تولید چراغ خطی بیش از این که به سود مصرف کننده باشد، تنها به سود تولیدکننده است زیرا در این روش با سوختن بخش کوچکی از چراغ، به ناچار مجبور به تعویض کل منبع نور خواهید شد. علاوه بر این، تفاوت کیفیت نور خروجی ریسه های ال ای دی با انواع دیگر چراغ خطی بسیار فاحش است و این نورها کیفیت بسیار پایین تری دارند.
راه حل دیگر استفاده از چراغ خطی ماژولار است که بر اساس سیستم عملکرد به دو گروه جریان ثابت و ولتاژ ثابت تقسیم میشوند. در چراغ خطی جریان ثابت همانطور که از اسمش پیداست، نیازی به ثابت نگه داشتن ولتاژ نبوده و تنها جریان به صورت ثابت است بنابراین روی برد چراغ از مقاومت الکتریکی استفاده نشده و همین امر باعث تولید حرارت کمتر می شود. علاوه بر این در داخل چراغ خطی باکیفیت، قطعه آلومینیومی به نام هیت سینک یا رفلکتور قرار گرفته که عمل پخش نور و تعادل گرمایی را به خوبی کنترل می کند. با مشاهده موارد فوق می توان نتیجه گرفت که اگرچه قیمت چراغ خطی جریان ثابت استاندارد زاگا در مقایسه با انواع دیگر چراغ خطی بالاتر است اما استفاده از این چراغ باعث کاهش هزینه های تعمیرات و نگهداری می شود.
نحوه نصب چراغ خطی
منطقا با مصرف آلومینیوم کمتر، قیمت چراغ خطی ارزان تر است اما تفاوت قیمت فاحشی بین انواع چراغ های خطی توکار،روکار و یا آویز بر اساس نحوه نصب دیده نمی شود.بدین ترتیب برای تغییر حالت نصب چراغ نیاز به تغییر هزینه ها نیست. شاید تنها هزینه اضافه شده، مربوط به کابل های آویزی باشد که برای چراغ خطی آویز مورد استفاده قرار می گیرد.
قیمت چراغ خطی مورد نظر خودم را چگونه تخمین بزنم؟
همانطور که می دانید چراغ خطی محصولی سفارشی است و قیمت آن به موارد مختلفی همچون طول، شکل و مشخصات کیفی بستگی دارد. بنابراین ممکن است هیچ گاه بدون بررسی دقیق نتوانید قیمت حدودی چراغ خطی خود را تخمین بزنید. اما این مسئله هم راه حل ساده ای دارد. شما می توانید با ارسال نقشه چراغ یا فضای مد نظر خود برای کارشناسان اکووات از مشاوره رایگان نورپردازی بهره مند شده و علاوه بر این قیمت دقیق و خرید چراغ خطی مورد نظر خود را با همه تغییرات و سفارشی سازی های دلخواهتان مشاهده بفرمایید. برای ارتباط با کارشناسان اکووات تنها کافی است که از طریق شماره 02188031002 با ما به صورت آنلاین یا از طریق تماس تلفنی، تماس بگیرید.
منبع: اتاق