طرز تهیه کشک کدو کرمانی، غذایی اصیل با طبعی خنک

به گزارش فدایی داری، کشک کدو برای افرادی که در پی غذا های کم کالری، ولی مقوی هستند بسیار مناسب است.

طرز تهیه کشک کدو کرمانی، غذایی اصیل با طبعی خنک

مواد لازم:

کدو سبز 5 عدد

پیاز 2 عدد

سیر 1 بوته

کشک 1 پیاله

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سبز به اندازه لازم

نعنا خشک 2 قاشق غذا خوری

مغز گردو 5 عدد

روغن مایع به اندازه لازم

طرز تهیه:

کدو را در روغن سرخ کنید و با گوشکوب له کنید و ادویه های لازم را به اندازه 1 قاشق چایخوری یا به دلخواه به اندازه کمتر اضافه کنید.

سیر را خرد نموده و در روغن داغ تفت دهید و سریع بردارید و کنار بگذارید. پیاز را نیز خرد نموده و در روغن سرخ کنید و به آن میزانی زردچوبه اضافه کنید.

به میزان 1 قاشق نعنا داغ را به کدو سبز اضافه کنید و سپس بقیه اش را برای تزئین نگهدارید.

کشک را به کدو سبز اضافه نموده و همه مواد را با هم، هم بزنید تا کشک کدو سبز آماده گردد و در صورت دلخواه مغز گردو را خرد نموده و در کشک کدو بریزید و یا فقط برای تزئین استفاده نمائید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه کشک کدو کرمانی، غذایی اصیل با طبعی خنک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کشک کدو کرمانی، غذایی اصیل با طبعی خنک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید