4 نوشیدنی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته!

به گزارش فدایی داری، حفظ سلامت قلب از اهمیت بالایی برخوردار است و بهبود کیفیت زندگی و طول عمر را تحت تاثیر قرار می دهد.

4 نوشیدنی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته!

بیماری قلبی و سکته به دلیل اختلال در سیستم عروقی و قلبی رخ می دهند. بیماری قلبی شامل عارضه هایی مانند آنژین صدری (درد قلبی)، ایسکمی قلبی (خونرسانی ناکافی به عضله قلب) و نارسایی قلبی است. با ما در مجله اینترنتی فدایی داری همراه باشید.

قلب و سایر مسائل گردش خون یکی از بزرگترین علل مرگ و میر در دنیا هستند و اغلب به دلیل تجمع رسوبات چربی در شریان های اطراف قلب ایجاد می شوند. در شرایط کلسترول و فشار خون بالا، احتمال ابتلا به بیماری قلبی و سکته بیشتر است و برای جلوگیری از بیماری قلبی و سکته بهتر است که از کنترل فشار خون مطمئن شد.

مراقبت از سلامت جسمانی شامل تغذیه مناسب، ورزش منظم، کنترل وزن، قطع سیگار و مدیریت استرس و رعایت نکاتی در رژیم غذایی راهی عالی برای یاری به کنترل فشار خون و جلوگیری از بیماری های قلبی است.

ماده غذایی مناسب کنترل فشار خون

توصیه می گردد از غذاها و نوشیدنی های سرشار از پتاسیم بهره ببرید، زیرا این ماده معدنی سدیم را از بدن دفع می نماید. سدیم دلیل اصلی افزایش فشار خون در بدن است.

هرچه پتاسیم بیشتری بخورید، بدن قادر به دفع سدیم بیشتری به وسیله ادرار است.

این ماده معدنی ضروری بعلاوه به ضخامت دیواره رگ های خونی یاری نموده و از این طریق نیز فشار خون را کاهش می دهد.

سدیم و پتاسیم دو ماده معدنی مرتبط با هم هستند که نقش مهمی در تنظیم فشار خون و قلب سالم دارند.

مصرف غذاهای کم نمک و غذاهای غنی از پتاسیم به اندازه قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

پتاسیم در بسیاری از غذاها به ویژه میوه ها، سبزیجات، حبوبات و لبنیات کم چرب یافت می گردد.

اما خوردن غذاهای غنی از سدیم به ویژه نان های فرآوری شده، تنقلات بسته بندی شده، کنسروها و فست فود با کاهش پتاسیم بدن باعث افزایش احتمال بیماری قلبی و سکته می گردد.

4 نوشیدنی مفید برای کاهش خطر بیماری قلبی و سکته

بعضی از غذاها سرشار از پتاسیم هستند، اما بعضی از آن ها بیش از سایرین حاوی پتاسیم هستند. چهار نوشیدنی میوه ای وجود دارد که دارای مقادیر بالایی از این ماده معدنی مفید برای بدن است.

1. آب میوه پشن فروت

پشن فروت (پمپل موس) یا نام علمی آن Citrus maxima یک نوع میوه از تیره مرکبات است. این میوه محصول درختی چندساله است که در منطقه ها گرمسیری مانند آسیای جنوب شرقی و خاورمیانه رشد می نماید.

هر فنجان آب میوه پشن فروت حاوی 687 میلی گرم پتاسیم است.

2. آب انار

انار منبعی غنی از ویتامین هاست. این میوه حاوی ویتامین سی است که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می نماید و سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید. ویتامین K در انار باعث انعقاد خون و سلامت استخوان هاست.

علاوه بر این هر فنجان آب انار شامل 533 میلی گرم پتاسیم است.

3. آب پرتقال

آب پرتقال علاوه بر مقادیر بالای ویتامین سی، فیبرهای قابل حل بسیاری در خود دارد که به عملکرد صحیح روده یاری نموده و مسائل هضمی را کاهش می دهند.

هر فنجان آب پرتقال شامل 496 میلی گرم پتاسیم است.

4. آب نارنگی

آب نارنگی دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است که می تواند در محافظت از سلول ها در برابر آسیب های اکسیداتیو نقش مهمی ایفا نماید. بعلاوه، آب نارنگی به افزایش رطوبت پوست یاری می نماید.

هر فنجان آب نارنگی شامل 440 میلی گرم پتاسیم است.

همه ما موز را به عنوان منبعی غنی برای پتاسیم می شناسیم. برای مقایسه، بهتر است بدانید که موز حدود 358 میلی گرم از این ماده معدنی را داراست.

پیشنهاد مطالعه: بستنی و فواید باورنکردنی آن را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "4 نوشیدنی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 نوشیدنی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید