این باقلوا شیرینی نیست، کیک است!
به گزارش فدایی داری، باقلوا یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین شرینی هاست که معمولا بیشتر افراد حداقل یک نوع آن را خورده اند؛ ولی مطمئنم کیک باقلوا را امتحان نکرده اید.
در کنار شیرینی های خشک یک برش کیک باقلوا هم می چسبد. مطمئن باشید مهمانان از این کیک بیشتر استقبال می نمایند.
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
2 /1 پیمانه یا 12 گرم
بادام خردشده
150 گرم کره آب شده خنک
یک پیمانه سرخالی آرد
4 /1 پیمانه گلاب
یک ق چ هل
یک ق چ بیکینگ پودر
مواد لازم برای شربت
یک پیمانه شکر
3 /1 پیمانه آب
4 /1 پیمانه گلاب
یک ق چ عسل
1. ابتدا شکر و تخم مرغ ها را در کاسه ای بریزید و خوب بزنید. سپس کره آب شده را اضافه کنید. پس از آن نوبت گلاب و هل می رسد. این مواد را هم اضافه کنید و هم بزنید.
2. آرد و بیکینگ پودر را به صورت جداگانه با هم مخلوط نموده و به مواد قبلی اضافه کنید. در سرانجام نوبت بادام خردشده می رسد. حالا مخلوط را در قالب 20 سانتی متر در 30 سانتی متر که از پیش چرب نموده اید بریزید.
3. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن نموده و بعد از پنج دقیقه دمای آن را تا 170 درجه سانتی گراد کم کنید. حالا قالب کیک را مدت 45 دقیقه در فر حرارت دهید تا روی آن طلایی گردد.
4. پس از این مدت قالب را از فر بیرون آورده و بگذارید خنک گردد. در این فاصله شربت را آماده کنید. برای این منظور شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل گردد. سپس عسل را اضافه نموده تا شربت کف کند. حالا گلاب را بیفزایید.
منبع: همشهری آنلاین