5 نکته طلایی برای تهیه شیر موز کافی شاپی
به گزارش فدایی داری، شیر موز یکی از انواع نوشیدنی های سرد و بسیار مقوی است که محبوبیت بالایی دارد و با صرف زمان کمی آماده می گردد.
فدایی داری |شیر موز یکی از انواع نوشیدنی های سرد و بسیار خوشمزه و مقوی است که هواداران زیادی دارد و در میان بچه ها نیز بسیار محبوب است. همه ما روش درست کردن شیر موز را بلدیم و می دانیم که به سادگی می توان در کمتر از پنج دقیقه یک لیوان شیر موز خوشمزه را در منزل تهیه کرد.
به گزارش فدایی داری ، شاید برای شما هم سوال باشد که چرا طعم شیر موز هایی که داخل کافی شاپ ها خورده ایم، با شیر موزی که در منزل تهیه می کنیم، فرق دارد؟ در این مطب می خواهیم نکات مهم و طلایی تهیه یک شیر موز غلیظ و خوشمزه به سبک کافی شاپ ها را با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم؛ پس در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه سه لیوان شیر موز
موز: 3 عدد
شیر: 3 لیوان
شکر: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیر موز کافی شاپی
برای تهیه شیر موز کافی است موز ها را خرد کنید و داخل پارچ مخلوط کن بریزید؛ سپس شیر و شکر را به آن اضافه کنید و یک دقیقه همه مواد را با هم بزنید تا به صورت یک دست گردد و بعد شیر موز آماده را داخل لیوان های مخصوص سرو بریزید.
5 نکته طلایی برای تهیه شیر موز کافی شاپی
1- مهم ترین عامل غلظت شیر موز استفاده از موز یخ زده است. موز را خرد کنید و به مدت 5 تا 7 ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند؛ سپس داخل پارچ مخلوط کن بریزید.
2- برای تهیه یک شیر موز غلیظ به سبک کافی شاپ ها بهتر است شیر هم سرد و نیمه یخی باشد؛ بنابراین شیر را هم به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه داخل فریزر بگذراید.
3- برای تهی شیر موز بهتر است از موز های کاملا رسیده بهره ببرید؛ زیرا بافت بهتری به شیثر موز می دهند.
4- اگر موز شما به میزان کافی شیرین است، می توانید شکر را از مواد اولیه حذف کنید.
5- برای مقوی شدن شیر موز می توانید به دلخواه به ازای هر لیوان یک قاشق چای خوری پودر پسته و پودر نارگیل به مواد اصلی اضافه کنید.
منبع: فرادید