با این روش در مایکروفر یک غذای عربی خوشمزه و خاص درست کنید
به گزارش فدایی داری، باباقانوش، غذا یا شاید بتوان گفت پیش غذایی عربی است که در کشورهای عربی هواداران زیادی دارد.
این غذا را اصولا به صورت معمولی روی اجاق گاز می پزند ولی اگر هوادار غذاهای عربی هستید و زمان زیادی هم ندارید، آن را در مایکروفر بپزید.
1. بادمجان ها را بعد از شستن با چنگال سوراخ سوراخ نموده و روی سینی مایکروفر مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که بادمجان ها پخته و نرم گردد با حداکثر قدرت حرارت دهید. برای پخت بهتر بادمجان ها می توانید آنها را به صورت طولی دونیم نموده و حرارت دهید.
2. پوست بادمجان ها را بکنید و گوشت آنها را خرد کنید. سپس گوشت بادمجان را همراه با روغن زیتون، آبلیموترش، سیر، ارده و زیره و جعفری در دستگاه غذاسازی بریزید و چند بار روشن و خاموش کنید تا تبدیل به پوره گردد. این پوره را می توانید به همین صورت ولرم با نان پیتا یا تست میل نموده یا دو دقیقه در مایکروفر گرم کنید.
مواد لازم برای چهار نفر
1 کیلوگرم بادمجان
4 /1 پیمانه روغن زیتون
4 /1 پیمانه ارده
2 ق چ پودر زیره
3 /2 پیمانه برگ جعفری
2 ق س آبلیمو
یک حبه سیر
نان پیتاد در صورت دلخواه
از کجا بخریم؟
نان پیتا نانی عربی و دولایه است که شما می توانید آن را از سوپرمارکت های بزرگ بخرید.
منبع: همشهری آنلاین