تاثیر کاهش وزن بر سلامت مغز

به گزارش فدایی داری، خبرنگاران : کاهش وزن در چربی سوزی خلاصه نمی گردد و بر سلامت اعضای مختلف بدن مانند مغز نیز تاثیر زیادی خواهد داشت.

تاثیر کاهش وزن بر سلامت مغز

به گزارش فدایی داری به نقل از باشگاه فدایی داری، آنالیز های محققان نشان می دهد کاهش وزن موجب افزایش توانایی ها، برنامه ریزی بهتر، فکر کردن راحت تر، نظم دهی ذهن و سلامت مغز می گردد. ضخامت موها، استحکام ناخن ها، پوست صاف و شفاف را به وجود می آورد. با کاهش حتی نیم کیلو از وزن بدن باری حدود دو کیلو گرم از روی زانوهایتان کم می گردد که در درمان زانو درد نقش موثری خواهد داشت.

اضافه وزن باعث ایجاد مسائلی در دستگاه تنفسی شده و موجب افزایش شدت آلرژی می گردد؛ پس با کاهش وزن می٬توان باعث درمان و بهبود آلرژی و باز شدن مجرا های تنفسی شد.

تغییراتی که کاهش وزن در بدنتان ایجاد می نماید

حساس شدن نسبت به هوای سرد: کاهش وزن موجب از بین رفتن لایه های اضافی بدن می گردد که حساس شدن نسبت به هوای سرد را در پی خواهد داشت.

تغییرات در دوران قاعدگی: کاهش وزن تغییراتی را در سیستم غدد درون ریز بدن ایجاد می نماید، تغییر سطح هورمون های استروژن و تستوسترون باعث از بین رفتن نظم قاعدگی و بهم ریختگی آن می گردد.

درمان سردرد: کاهش وزن جلوگیری کننده طبیعی از ابتلا به میگرن است و سر درد های بی دلیل یا گاه و بی گاه را درمان می نماید.

افزایش اشتها: کاهش وزن موجب افزایش اشتها و میل بیشتر به مصرف غذا های چرب و پر کالری می گردد.

درمان خروپف: از بین رفتن حداقل پنج درصد از چربی های بدن باعث افزایش کیفیت خواب و درمان خروپف خواهد شد.

عواملی که موجب افزایش وزن می شوند

مصرف غذا در زمان سیری: استفاده از غذا در زمان سیری از مهم ترین عوامل چاقی است.

غذا خوردن به صورت نا آگانه: مصرف مداوم و فراوان غذا های فست فودی مانند پیتزا به صورت ناآگاهانه یعنی نداشتن برنامه غذایی سالم به چاقی بیش از حد منجر خواهد شد.

فعالیت طولانی مدت: کمبود وقت موجب ترجیح خوردن خوراکی به ورزش کردن و کاهش وزن می گردد که در نتیجه افزایش جذب کالری و چربی را در پی خواهد داشت.

استرس و اضطراب: افزایش سطح کورتیزول نتیجه استرس و اضطراب است که موجب افزایش وزن می گردد. فعالیت بدنی و خواب مناسب درمان کننده طبیعی این مسائل به شمار می آید.

عوامل موثر در کاهش وزن

نوشیدن آب به مقدار کافی، خواب مناسب و به اندازه، استفاده از ظرف های کوچک تر برای مصرف غذا، خوابیدن در جای خنک و سرد، مصرف چربی سوز ها در وعده های غذایی، به فراموشی سپردن استفاده از بعضی تنقلات و خوراکی ها، مسواک زدن، خندیدن و استفاده از کمپرس های داغ از جمله عوامل موثر در کاهش وزن است.

مصرف انرژی هنگام خندیدن حدود 20 درصد افزایش می یابدُ در نتیجه خندیدن موجب کاهش وزن و لاغری خواهد شد. کمپرس های داغ نمک و زنجبیل نیز برای برطرف چربی های بدن موثر است.

منبع: اقتصادنیوز

به "تاثیر کاهش وزن بر سلامت مغز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر کاهش وزن بر سلامت مغز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید